Gecertificeerd vertaalbureau

Als erkend vertaalbureau streeft Multichapter altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Om deze kwaliteit te waarborgen werken wij met een kwaliteitssysteem die voldoet aan de ISO-eisen. Multichapter is een ISO-9001 & ISO-17100 gecertificeerd vertaalbureau.

ISO-9001 & ISO-17100 gecertificeerd vertaalbureau

ISO-9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagement. ISO-17100 is een internationale norm voor het kwaliteitsmanagementsysteem van vertalers en vertaalbureaus. Door aan deze hoge normen te voldoen, kunnen wij u kwaliteit in de boekvertaling garanderen.

Kwaliteitsgarantie

Bij Multichapter werken wij uitsluitend met native vertalers en innoverende vertaaltechniek. Zo bieden wij u kwaliteit door native vertalers en kostenefficiëntie door onze vertaaltechniek. Als de vertaler klaar is met het vertalen van uw tekst, gaat het altijd naar een tweede vertaler voor een dubbele controle. Om de kwaliteit van het eindproduct en het proces te waarborgen, werken wij met een kwaliteitsmanagementsysteem. Dit systeem voldoet aan de ISO-eisen.

Betrouwbaarheid

Als gecertificeerd vertaalbureau vindt Multichapter het belangrijk dat er correct met uw bestanden omgegaan wordt. Uw bestanden en de vertaling daarvan wordt enkel en alleen gebruikt voor het vertaalproces. Er rust er een geheimhoudingsplicht op deze documenten. Mocht u graag zelf ook de geheimhoudingsverklaring ontvangen, sturen wij direct een gepersonaliseerde geheimhoudingsverklaring per mail naar u toe.