Boekvertaling

Boek laten vertalen

Het vertalen van een boek is meer dan alleen woorden omzetten naar een andere taal. Multichapter is een vertaalbureau gespecialiseerd in het vertalen van boeken. Van kinderboeken tot de meest ingewikkelde educatieve boeken, Multichapter heeft voor elke boekvertaling een gespecialiseerde vertalers. Elke boek vertaler heeft zijn eigen sub-specialisatie.

Een boek vertalen is een intensief vertaalproject, waar onze vertalers intensief aan samenwerken. Er wordt per vertaalproject een vast vertaalteam samengesteld met alle nodige expertise.

Een boekvertaling blijft bij ons een menselijke vertaling, maar wij maken gebruik van innoverende vertaaltechnieken. Door deze vertaaltechniek kunnen wij reduceren in de kosten en garanderen wij consistentie in de vertaling.

Kosten boekvertaling

De kosten van het vertalen van een boek is per boek verschillend. Het ene boek bevat meer woorden dan het andere boek. Multichapter vertaalt al vanaf 0,10 cent per woord. Uw documenten worden door ons vertaalprogramma gehaald. Ons vertaalprogramma bevat innoverende vertaaltechniek en kan dubbele content herkennen. Voor dubbele content betaalt u natuurlijk niet de volledige prijs. Er wordt voor de dubbele content een korting berekend. Vraag hier een duidelijke prijsindicatie aan.